dilluns, 6 de novembre del 2017

CAPÍTOL 147: PER QUÈ PLORA SANTA RITA?


 Santa Rita plora perquè no ha estat capaç de fer seure en una taula de negociació el govern de Madrid, tot i ser la patrona dels impossibles.
 

Santa Rita plora perquè el govern de Madrid ha utilitzat la violència contra ciutadans pacífics que el que volien era votar.
Santa Rita plora perquè el govern de Madrid ha engegat l’“A por ellos” en tots els fronts, amb el suport de Felipe VI, el PSOE i CDs.


Santa Rita plora perquè un fiscal reprovat pel Congrés, posat pel PP (el govern més corrupte de la història) i amb la col·laboració d’una jutgessa, fica a la presó el vicepresident Junqueras i set consellers de la Generalitat.
Santa Rita plora per la continuada manipulació i mentides dels mitjans espanyols.


Santa Rita plora pels insults i agressions de grups d’ultradreta a ciutadans pacífics durant les manifestacions espanyolistes.
Santa Rita plora perquè algú va dir (general Espartero) que s’havia de bombardejar Barcelona cada 50 anys, i ara toca, no amb bombes -que quedaria lleig-, però sí amb la màxima repressió i esborrant del mapa les institucions catalanes.
Per això plora Santa Rita. 

2 comentaris:

  1. Josep Ma. Aquest nou capítol passarà a la història de la web Sta. Rita com una fita, un clam, un prec, que tots els catalans de cor, de sentiments nostrats, senten durant aquests mesos que haurien de ser de joia, sinó fos pel justificat plor de la patrona dels impossibles.
    Gràcies pel teu càntic que honra el nostre país, i també el seu autor. Enhorabona flixanco!
    Romà Massot Punyet

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies, Romà. Visca Catalunya lliure!

    ResponElimina