dilluns, 8 de juny del 2020

CAPÍTOL 218: SANTA RITA ESTÀ CONTENTA PERQUÈ EL DESCONFINAMENT AVANÇA.

Santa Rita està contenta perquè sembla que el desconfinament va de debò. Curiosament, el 30% de Santes Rites d’aquest capítol són de bronze  (n’hi ha molt poques). I el 70%, són estrangeres.


PADOVA (Veneto/Italia): Chiesa di Santa Rita: És la que està més contenta. El Veneto fou una de les regions més afectades pel coronavirus. 



SCHÖTZ (Schweiz): Rita Gedenk: A uns 200 metres del centre del poble, al mig del camp, hi ha aquesta Santa Rita somrient, sota una petita teulada.



LA HABANA (Cuba) Iglesia de Santa Rita: És obra de l’escultora cubana Rita Longa i  durant un temps va estar tancada, perquè era considerada una imatge escandalosa. 



BARCELONA: Església de Betlem: Aquesta Santa Rita viu a la Rambla.


BELLEVUE (Suisse) Église de Sainte Rita: És una de les dues Santes Rites que hi ha en aquesta moderna església, a la vora del llac Léman.



PORRIÑO (Pontevedra/Galicia): Iglesia de Santa María: Aquesta Santa Rita surt al capítol de les Santes Rites guapes (capítol 13).



SOLENZARA (Corse/France)  Église de Saint Paul: Una Santa Rita amb la rialleta i els ulls verds. 



MAÓ (Menorca/Balears): Tapas Bar Santa Rita: A l’entrada hi ha una escultura de Santa Rita feta amb papier mâché, que és tot un poema. La que està contenta i té els ulls blaus, és damunt del taulell. 



ROMA (Lacio/Italia):Chiesa di Santa Maria in Via Lata: És molt a prop de la fontana di Trevi.



PAVIA (Lombardia/Italia))Chiesa di San Pietro in Ciel d’Oro: A Pavia hi havia “tots els cotxes d’Itàlia” i va ser impossible aparcar. Ens la vam jugar deixant-lo al mig del carrer –com fan els italians-  per poder fotografiar Santa Rita. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada